Odcinek po prostu cudowny... Retrospekcje zarąbiste, nic dodać nic ująć, chyba najlepsze jakie kiedy kolwiek widziałem, człowiek Medium

Znane kości niedźwiedzia polarnego i OBROŻA HYDRY!!! O may God jak to powiedzieli przy znalezieniu wraku samolotu co było po prostu cudne :] Ekipa ratunkowa jakoś dziwna - sami wariaci i ten gościu znowu się pojawił gdy gadał z Naomi co przyszedł do Huga, ale wracając to tylko Naomi wydawała się z tego całego towarzystwa normalna. Co do samego odcinka to bardzo fajny, podzielenie na 2 grupy znalezienie wszystkich członków ekipy też bardzo fajne... Dobre było jak ta kobieta z tej gałęzi skakała, a rozwaliło mnie jak ten gośiu wylądował tym helikopterem, i ktoś piszący w odcinku 1 że maja słabych pilotów już wie że to była awariia Helikoptera, no właśnie fajne zaczęcie odcinka z tym Helikopterem. ALE CZEMU DAN PŁAKAŁ WIDZĄC SAMOLOT!? Co ja wogóle się tak rozpisałem... a nic o odcinku nie napisałem... o samym odcinku rzecz jasna: Juliet przepiękna, i zdradziła się przy tym dziadku, teraz już wiadomo po co przylecieli na wyspę... I Sam Ben myślał że zabije a gdyby nie wypalił z metryką tej kobiety to by był pogrzeb zrobiony przez Alex... A po zatym już myślałem że Ben powie coś o stworze, a tu nic tylko napięcie zrobili. Końcówka fajna, początek fajny, środek fajny... Odcinek z pewnością lepszy od poprzednika :] A pozatym to sorry za notkę, która z pewnością nie do końca jest dobrze napisana ale to z emocji

!
RANKING by Predator15:
1. Confirmed Dead 9,20 <- Bo może być lepiej

2. The Beginning of the End 8,35