Dajcie ten czat:)

Wszystko o grze LOST Online - miejsce na Wasze opinie i komentarze.

Postprzez Rambo » 12 sty 2009, 22:52

Ja ze swojej strony mogę obiecać, że nie będę się na nim odzywał do końca sezonu. Dałem się ponieść i zareagowałem na obelgi Nogueiry. Powinienem być poważniejszy i mądrzejszy zwłaszcza że jestem starszy. Proszę również ludzi, którzy uczestniczyli tak jak ja w tej gówniarskiej kłótni, żeby wzięli na siebie odpowiedzialność i postąpili podobnie.

Nie widzę powodu żeby wszyscy byli karani za nasze głupoty. Poza tym apeluję o pokój na grze i chciałbym wyciągnąć rękę do braci Cro Copa i Nogueiry. Wiele Wam krzywdy wyrządziłem swoim niewyparzonym językiem. Wstyd mi za to, że poniżałem tutaj kogokolwiek. Kiedy zaczynałem pracę w szkole szło na początku dosyć ciężko. Jestem człowiekiem, który w życiu prywatnym raczej chowa swoje problemy i tak też robiłem, ale niestety potrafiłem odreagowywać tutaj i stąd te niepozytywne o mnie opinie. Teraz jest już o wiele lepiej w pracy, w życiu może trochę trudniej, ale nie mam już tej złości zakopanej w sobie. Kto mnie zna dłużej zauważy różnice. Powoli zaczynam rozumieć, że mam tu do czynienia z ludźmi a nie jakimiś bootami i po prostu każdemu z nich należy się szacunek.

W pewnym momencie wydawało mi się, że zmieniłem swoje nastawienie do gry jednego dnia, pewnie po jednym z bratań z Lucy. Wydawało mi się również, że zmieniwszy swoje nastawienie powinienem otrzymać to samo od reszty.

Nie otrzymałem z początku. Dzis rozumiem, że zmiana nastawienia do kogos kto tyle rabanu narobił nie może byc prosta. Wtedy jednak pojawiała się znów złość. No i właśnie tutaj tkwi zarzewie mojego konfliktu z CC a co za tym idzie pewnie i z jego bratem. Odezwał się do mnie nieładnie a ja po prostu zareagowałem zbyt agresywnie. Pamiętam to był jakis prowokatorski post z serii oceń przeciwnika. Rozpoczęła sie jakas bzdurna wojna do której dołączył i jego brat. Łatwo mnie jednak zrulowac nie można i często to moje było na wierzchu, ale po zastanowieniu żenujące jest to, że człowiek jest zadowolony jeżeli zwycięży w wojnie na inwektywy.

Często po prostu chłopcy bronili Lucy czy drużyny swojej i posuwali się nawet do daleko idących zabiegów żeby i mi dokopać. Gdyby ktoś mi tyle przykrości narobił też pewnie bym posunął się daleko więc po zastanowieniu nie mam żalu. CC i Nogueira wiedzą o co.

Jako, że z większością ludzi się pogodziłem już, a rzeczywiście z wieloma musiałem, chciałbym również pogodzić się z braćmi dla dobra gry i w ogóle mojej psychiki. Agresja i kłótnie na grze źle na mnie oddziaływają. Kiedyś byłem największym tutaj chyba chamem, niektórzy starają się iść w moje ślady a nawet mnie wyprzedzają. Myślę że ta gra nie jest warta świeczki. Lepiej się czuję kiedy nie mam konfliktów. Dlatego w tej chwili usuwam jedynych ludzi których mam we wrogach- CC i Nogueirę a przy okazji dodam ich do przyjaciół. Przepraszam Was bracia i przepraszam wszystkich za to że m.in. z mojego powodu nie ma czata.

Proszę o to żeby czat został uruchomiony oraz o to żebym mógł go czytać, ale nic na nim nie pisać. Brakuje mi wypowiedzi kilku osób, które poprawiały mi humor i sprawiały, ze dalej chce mi się grac w ta grę. Myślę, że reakcja władz rzeczywiście była przesadzona, ale sam chciałbym wyjść im naprzeciw i dlatego mój apel i cały ten rozwlekły i sentymentalny post. Jeżeli ktoś się pod nim podpisze, bez używania inwektyw, prowokacji ani nieprzyjemnych aluzji będzie mi miło.
Rambo
YEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIP
Ulubiona postać: Locke

Re: Dajcie ten czat:)

Postprzez Siriusz » 12 sty 2009, 23:38

Ja też przepraszam CC :( :*
Siriusz
YEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIP
Ulubiona postać: Sayid

Postprzez CroCop » 13 sty 2009, 00:15

Cała ta afera, konflikt i zamieszanie leżą po dwóch stronach, a właściwie trzech ( licząc mojego brata ) więc każdy ma coś na sumieniu. Fakt, czasami mogłem się ugryźć w język, ale pokusa odpisania Robinowi, Toudiemu lub innej osobie była większa. Tym bardziej, że większość treści na chacie, skłaniała się do wyzwisk, poniżeń a co się z tym wiąże, z natychmiastowym odpisaniem przeze mnie bądź mojego brata. Sądzę, że po apelu zapoczątkowanym przez Hannibala, sytuacja się z mienie, a ja w imieniu moim i brata, będziemy uważać na to co piszemy.

Mam nadzieję że nie stanie się tak jak w pewnym przysłowiu " do trzech razy sztuka ", i zakończymy nasz spór na dwu krotnym podaniu sobie dłoni, a atmosfera w grze i na chacie stanie się znów przyjemna.

Podsumowując, przychylę się do apelu Hanniego, i również proszę o uruchomienia chata, bo zrobiło się mętnie.

Z góry sorry za całe zamieszanie i dzięki Hanni za wyczerpującą odpowiedź bo warto było ją przeczytać.
Rozejm.
CroCop

Postprzez Talib » 13 sty 2009, 00:29

jakie to wzruszające :cry: , jak "magia świąt"...
przepraszam tych których obrażałem itp.
(dobra a teraz dajcie ten czat)
Talib
Ulubiona postać: Eko

Postprzez Gravity » 13 sty 2009, 01:34

Ślepi czy co ? Przecież jest :D
Gravity
Ulubiona postać: Charlie

Postprzez Talib » 13 sty 2009, 02:20

nie dla wszystkich^^
Talib
Ulubiona postać: Eko

Postprzez Kames_ » 13 sty 2009, 11:50

Po wytłumaczeniu przez pewną życzliwą osóbkę - napiszę tylko tyle - sorki za zamieszanie na forum, przyznam się że o pewną rozmowę jestem mądrzejsza. Pozdrowienia dla adminów.
Kames_
Ulubiona postać: Sawyer

Postprzez Albus Dumbledore » 13 sty 2009, 16:40

A ja przepraszam ogólnie że kogoś obraziłem !
Albus Dumbledore
YEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIP

Postprzez LucyLu » 13 sty 2009, 21:52

Czat włączony, i mam wielką prośbę, nie kłoćcie w sumie nie kłóćmy się juz więcej, bo nie po to on jest.
Następnym razem może juz zniknąć bezpowrotnie. Gaw nie uległ pod wpływem Waszych próśb, gróźb i innych niemiłych postów. Następnym razem sama poproszę całkowite jego skasowanie. Albo chcecie czat żeby sie dobrze bawic albo go wcale nie bedzie.

Pozdrawiam i zamykam. LL
LucyLu

Powrót do Forum Ogólne