2 Confirmed Dead

Komentarze i spostrzeżenia dotyczące odcinków czwartego sezonu LOST.
Regulamin działu
W tym dziale nie umieszczamy spoilerów (informacji o tym, co wydarzy się w kolejnych odcinkach).

Ocena

10
20
59%
9
8
24%
8
1
3%
7
1
3%
6
1
3%
5
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
2
1
3%
1
2
6%

Liczba głosów : 34

Re: 2 Confirmed Dead

Postprzez Simba » 09 lut 2008, 01:12

Jednooki to samo pisałem na wszystkich innych forach o lost :] Narzekali że mógłby serial się skończyć bo się telenowala robi, ale się skończy to łzy polecą :P A pozatym to naprawdę dużo się w tym odcinku wyjaśniło, chyba najwięcej z wszystkich serii - chodzi mi o dany odcinek serii, ale nie jestem pewien. Ale również muszę się zgodzić z Gawem, dymek praktycznie jest wyjaśniony chociaż mogli by lepiej go wyjaśnić. I na koniec zgodzę się jeszcze z friziorem bo wyjaśniło się np. 10 zagadek a wprowadzili nowych 6? Musieli te 6 koniecznie wprowadzać??? I podejrzewam że za parę odcinków się ja zdenerwuje że na 1 odcinek napchają 100 rozwiązań :P Bo inaczej jeśli tego nie zrobią, to się nigdy w takim tempie wszystkie nie wyjaśnią, a teraz przeciw za friziorem. Akcja była, i wcale nie w ślimaczym tempie!!!!
Simba
YEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIP
Ulubiona postać: Juliet

Postprzez Yona » 09 lut 2008, 01:28

Lepiej żeby dodali nowe zagadki (które mam nadzieję, że w najbliższym czasie rozwiązą), niż żeby w tym odcinku przybyli ludzie z frachtowca ujawniając rozbitkom wszystkie swoje plany dotyczące nich i wyspy, mówiąc kto i po co ich wysłał i zdradzając wszelkie tajemnice swojej organizacji.
To nie byłby Lost ;).
Yona
Ekipa LOST Online

Postprzez Blucyfer » 09 lut 2008, 11:44

Dokładnie, ten serial jest popularny tylko pokazywaniem zagadek. A gdy je wyjaśniają, nie jest tak super. Bez zagadek Lost po prostu by stracił widzów więc jeśli wam się nie podoba to won oglądać Pierwszą Miłość.
Blucyfer
Ulubiona postać: Rose

Postprzez FriZ » 09 lut 2008, 12:50

Predator15 napisał(a):Jednooki to samo pisałem na wszystkich innych forach o lost :] Narzekali że mógłby serial się skończyć bo się telenowala robi, ale się skończy to łzy polecą :P

Ja nie twierdze, że chce żeby serial się skończył ale jest wiele seriali opierających się na zagadkach i one są wyjaśniane a później tworzone kolejne. A w LOSTach nie wyjaśniają tych poprzednich tylko tworzą kolejne. Wydaje mi się, że scenarzyści LOSTów po prostu nie mają wielu genialnych pomysłów i muszą nas trzymać w tajemnicy przez te kolejne 3 sezony aż się serial skończy bo nic nowego już nie wymyślą.
No i okej. Zgodzę się, że bez tajemnic i zagadek ten serial nie byłby taki ciekawy no ale 2 seria np opierała się na tajemnicy bunkra i w końcu ją rozwiązali. Mi tylko o to chodzi. Tajemnice okej, ale nie chce czekać 3 sezonów aby się w końcu dowiedzieć o co kaman :)
FriZ
Ulubiona postać: Kate

Postprzez Simba » 09 lut 2008, 14:19

frizior napisał(a): Wydaje mi się, że scenarzyści LOSTów po prostu nie mają wielu genialnych pomysłów i muszą nas trzymać w tajemnicy przez te kolejne 3 sezony aż się serial skończy bo nic nowego już nie wymyślą.

Nie waż mi się tak mówić :P Oni nie mają pomysłów? Chyba śnisz, co chwilę dodają jakieś nowe a jak nie to czekają z nimi na późniejszy plan np.
SPOILER:
Orchidea :P
A właśnie przez te 2 odcinki tyle zagadek wprowadzili że Ho Ho chodzi mi o spadochroniarzy, ich zamiary, po co przylecieli na wyspę, kogo na łodzi ma Ben itp.

A pozatym ktoś znowu dał 1 ;-) Współczuje tej osobie rozumu....
Ostatnio edytowano 09 lut 2008, 14:25 przez Simba, łącznie edytowano 1 raz
Simba

Postprzez Blucyfer » 09 lut 2008, 14:22

frizior napisał(a): Wydaje mi się, że scenarzyści LOSTów po prostu nie mają wielu genialnych pomysłów i muszą nas trzymać w tajemnicy przez te kolejne 3 sezony aż się serial skończy bo nic nowego już nie wymyślą.

BAUAHAH.

Sorry, nie mogłem się powstrzymać...
Blucyfer

Postprzez FriZ » 09 lut 2008, 20:38

Bloo napisał(a):BAUAHAH.

Bardzo mi miło, że moja słowa tak bardzo pozytywnie na Ciebie wpływają. Bardzo lubię jak ktoś się raduje z powodu moich słów. Uśmiech powinien towarzyszyć nam codziennie, dzięki temu życie byłoby lepsze. Oglądanie LOSTów to też sama przyjemność :| :mrgreen: :twisted:
FriZ

Postprzez Astral » 10 lut 2008, 22:54

Cóż, 4x1 był dobrym odcinkiem ale drugi był po prostu genialny ;d Nowe postacie, duży plus. Każda z nich na pewno wniesie wiele dobrego do serialu (Charlotte - wie coś o Dharmie? Miles - Łapiduch, ma niezłe teksty. Pewnie wybierze się do Jacoba Fizyk- pozytywnie zakręcona postać ;d Pilot - Mógł lecieć lotem 815...ciekawe :D) Ben w trochę gorszej formie, chociaż akcja z Sawyerem była niezła, udało mu się wyprowadzić go z równowagi :] Nie będę więcej wypisywał bo wszystko już było powiedziane, ale po obejrzeniu go nie mogłem się doczekać 3 odcinka :D Mocna 10
Astral
Ulubiona postać: Locke

Postprzez Blucyfer » 10 lut 2008, 22:59

frizior napisał(a):
Bloo napisał(a):BAUAHAH.

Bardzo mi miło, że moja słowa tak bardzo pozytywnie na Ciebie wpływają. Bardzo lubię jak ktoś się raduje z powodu moich słów. Uśmiech powinien towarzyszyć nam codziennie, dzięki temu życie byłoby lepsze. Oglądanie LOSTów to też sama przyjemność :| :mrgreen: :twisted:

Pisz więc codziennie, aby mój uśmiech i innych userów zawsze był na naszych buziach pięknych! :*
Blucyfer

Postprzez Simba » 11 lut 2008, 11:59

Poza tematem, widzieliście już lost 4x01,4x02 z Lektorem, jest w necie... nie ze sztucznym tylko takich sobie, chyba na N.
Simba

Postprzez Gravity » 12 lut 2008, 22:03

Na n?
Ja mam n .
Na jakim kanale wiesz moze?
Gravity
Ulubiona postać: Charlie

Postprzez Gaw » 12 lut 2008, 22:11

Reklamują nawet na gg - http://n.pl/minisite/lost.html .
Gaw
Administrator
Ulubiona postać: Locke

Postprzez Simba » 12 lut 2008, 23:00

Ja z radia usłyszałem o tym, a w necie znalazłem odcinek, ale słabiutki ten lektor, a na jakim kanale to nie wiem :P
Simba

Postprzez FriZ » 12 lut 2008, 23:12

Predator15 napisał(a): a na jakim kanale to nie wiem :P

To nie leci na żadnym kanale tylko jest dostępne w usłudze VOD - czyli video on demand (wideo na życzenie). Nie oglądacie TV? widziałem reklame juz tego z 30 razy :o
FriZ

Postprzez Simba » 13 lut 2008, 00:01

Ja też widziałem reklamę N, ale LOST PL? Na życzenie, tego nie widziałem w TV, ale się off robi... chociaż aby nie był kompletny off to dodam że jak wyemitują odcinek 3 to na N będzie leciał 2 :] Na razie jest 1.
Simba

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sezon 4